Duindoornstraat 25
8450 Bredene
GSM Kathleen 0474 79 05 73
GSM Steven 0476 44 35 91

Email : info@hippo12.be

Openingsuren :
Maandag, dinsdag, woensdag
en weekend 10u tot ....

DONDERDAG
SLUITINGSDAG

Vrijdag open vanaf 1
6u tot ...HIPPO 12 LOGO
KALENDER LIGGING FOTOS VERENIGINGEN HOMEPAGE

BIER VAN DE MAAND

JANUARI 2016

La Chouffe
Brugse Tripel
Single Wide IPA

NOVEMBER 2015

Goedendag
Goedendag
Single Wide IPA
SINGLE WIDE IPA
Single Wide IPA

MEI 2015

Hertog Jan - Lentebock
Hertog Jan
Tank 7 -
Boulevard Brewing Company
TANK 7
Boulevard Brewing Co
Goedendag behoort tot het type van de zwaar blonde bieren. Het is een bier van hoge gisting met nagisting op de fles. Het lichtblonde bier vormt een mooie stevige schuimkraag tijdens het uitschenken. In het aroma is fruitigheid waarneembaar die aan rijpe banaan doet denken samen met een florale hoppigheid. In smaak is de fruitigheid en hoppigheid ook terug te vinden. Deze wordt mooi ondersteund door een zachte, edele bitterheid. Het alcoholpercentage van 8% vol. onderstreept verder het krachtig karakter van de Goedendag.

Meer info : Goedendag

Boulevard Single-Wide I.P.A. is de interpretatie van Boulevard op een stijl die is ontstaan in de 18e eeuw in Groot-Brittannië. Deze Amerikaanse versie, geïnspireerd door de Smokestack serie Double-Wide IPA, beschikt over een onstuimige combinatie van zes variëteiten van hop, waarvan sommige zijn gebruikt voor dry-hopping.

Meer info : Single Wide IPA

Goedendag

LA CHOUFFE is een ongefilterd blond bier, zowel hergist op vat als op fles. Het is een aangenaam fruitig bier, gekruid met koriander en een lichte hopsmaak"

 

 

 

Meer info : La Chouffe

Het van oudsher Brugse stadsbier, krachtig en bitterzoet. BRUGGE Tripel heeft een mooie goudblonde kleur en een stevig, rotsachtig schuim dat een tekening van Brugs kantwerk achterlaat op het glas. Het aroma heeft een typisch fenolisch gerookte toets en de smaak is bitter, rijk en romig.

Hoge gisting - Hergist op fles (8,7 Vol. % Alc.), vat (8,5 Vol. % Alc.

BRUGGE Tripel haalt haar eigenzinnige aroma uit het gebruik van een hoge giststam die een dominant fenolisch gerookt aroma geeft.)

Meer info : Brugse Tripel